Scootmobiel nodig?  Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Te voet en/of op de fiets eropuit trekken. Even een frisse neus halen, boodschapjes doen, meedoen aan een buurtactiviteit, vrienden bezoeken, met uw kleinkinderen op pad enzovoort. Maar, door uw leeftijd en/of lichamelijke klachten wordt dat steeds lastiger. Met andere woorden: uw bewegingsvrijheid neemt af en zo ook uw zelfstandigheid. Dat kan de kwaliteit van uw leven behoorlijk beïnvloeden. En dat terwijl er tegenwoordig allerlei oplossingen zijn die u kunnen helpen mobiel te blijven. Te gaan waar u wilt en dagelijks te genieten van het leven. Een scootmobiel biedt dan zeker uitkomst. Maar, wanneer bent u op het punt in uw leven aangekomen dat u de stap zet en ervoor kiest een scootmobiel te kopen of te huren?

Waarom heb je een scootmobiel nodig?

Wanneer iemand geen grote afstanden meer kan of wil afleggen, kan de mobiliteit in het geding komen. Samen met een ergotherapeut kan gekeken worden naar een goede oplossing. Steeds meer ouderen kiezen voor een Scootmobiel nodig. Het voordeel van een scootmobiel is dat iemand naar buiten kan blijven gaan, bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar vrienden en familie. De zelfstandigheid blijft dankzij een scootmobiel behouden.

Scootmobiel. Al onze scooters zijn volledig nagekeken en worden thuis geleverd met garantie.
Tweedehands Scootmobiels voor elk budget. Gratis testen bij U thuis O468 324612

Een Scootmobiel nodig kunt u zelf aankopen bij een leverancier die voldoet aan al uw wensen of aanvragen via de gemeente via WMO/PGB.

Hoe een Scootmobiel aanvragen

Afhankelijk van uw situatie kan de subsidie variëren van een gedeeltelijke tot een volledige vergoeding van de aankoop. Idealiter wendt u zich tot uw gemeente om daar de benodigde papieren aan te vragen en een overzicht te krijgen van de vereiste documenten. Wanneer u de via de gemeente een scootmobiel wil aanvragen, dient u er echter rekening mee te houden dat dit een procedure is die de nodige tijd zal vergen. Komt u een scootmobiel aanvragen, dan zal worden nagegaan of u recht hebt op een tussenkomst in de kosten en hoeveel de tussenkomst dan bedraagt. Iemand kiest niet iedere dag voor een mooie Scootmobiel nodig.
Bij de Scootmobiel nodig  keuze loont het de moeite om tijdig offertes aan te vragen. Wanneer u daarmee tijdig begint is er veel geld te besparen. Hoe eerder men begint, hoe beter het resultaat zal zijn. Concreet: hoe minder u betaalt. De bedragen van de offertes liggen namelijk vaak ver uit elkaar zonder dat er kwaliteitsverschil in zit.

Een verschil van bijvoorbeeld 20% bespaart u veel geld en deze verschillen in honderden euro’s zien wij wekelijks. Hierop kunt u dus mooi besparen zonder op kwaliteit in te hoeven leveren.

Y0043 Pride Victory Sport we

€ 1.500,00
GRATIS verzending

Y0043 Pride Victory Sport we

Scootmobiel Pride Victory DX10 – 4 – wiel

De Victory DX 10 is een sportieve middelgrote scootmobiel met een zeer hoog kwaliteits en afwerkings niveau die eenvoudig uit-een-gehaald kan worden voor transport. Voorzien van goede accu’s voor lang rijplezier, en een grote comfortabele bestuurdersstoel. De Victory DX 10 is bedoeld voor binnen en buiten, gemakkelijk in het park en in winkelcentra’s. Deze scootmobiel kan elk terrein met gemak aan! Deze  scootmobiel van Pride Victory is door zijn stabiliteit bijzonder veilig en haalt met gemak zo’n 11,5 kilometer per uur.

 

Technische gegevens: Pride Victory DX10 4-Wiel

 

 • Snelheid: 11,5 km/h
 • Actieradius: 30-35 km
 • Maximale gebruikers gewicht : 159 kg

 

 • Vering:standaard
 • Totale lengte: 117 cm
 • Totale breedte: 57 cm
 • Totale hoogte: 123 cm
 • Totaal gewicht: 97 kg
 • Bodemvrijheid: 8,5, cm
 • Draaicirkel: 161 cm
 • Klimvermogen: 10%
 • Kleuren: Rood, Blauw
 • Inclusief garantie en direct leverbaar!
 
Scootmobiel nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *